Verzenden & Retourneren

VERZENDEN
Jackethouse verzendt alle bestellingen gratis met Post NL binnen Nederland. Wij berekenen dus geen verzendkosten.

Een bestelling geplaatst voor 17:00 uur op een werkdag wordt in principe dezelfde dag verwerkt en wordt dan in de regel binnen 1-5 werkdagen bij het bezorgadres door Post NL aangeboden. Wij streven naar een zo spoedig mogelijke levering maar kunnen helaas niet garant staan voor onze voorraad en de gestelde leveringstermijn van Post NL.

De leveringstermijn van een product bedraagt maximaal 10 werkdagen indien het product op voorraad is op het aankoop moment. Na betaling en verzending van uw aankoop zult u binnen 24 uur een mail ontvangen met daarin het track and trace nummer van Post NL.

RETOURNEREN
Toch niet tevreden over je aankoop? En voldoet je retour aan onze retourvoorwaarden? Dan storten wij zo snel mogelijk de orderwaarde terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Als Paypal is gebruikt om jouw order te voltooien, kan je jouw retourkosten terugvragen via Paypal. Klik op de banner hieronder, voor de voorwaarden en meer informatie.

Retourvoorwaarden
Als je een product wilt retourneren moet het aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. De retour wordt binnen de wettelijke 14 dagen na levering aangevraagd en verzonden naar Jackethouse (zie adres onderaan de pagina)
  2. Het product is in de onbeschadigde originele verpakking en verpakt in een verzenddoos
  3. Het product moet in originele staat geretouneerd worden, wanneer een product beschadigt en/of vies is, word de retour afgewezen
  4. De originele Jackethouse factuur, die je bij het pakket hebt ontvangen
  5. Naam en het rekeningnummer van de rekening waarop het retour bedrag overgemaakt dient te worden (noteer dit op de originele factuur) en de reden van retour

Retourprocedure

  1. Print het printformulier hier, vul het in en plaats deze in het retourpakket
Vervolgens kun je de producten retourneren op het volgende retouradres:
Jackethouse.nl
Ingeladjai 5
1069WW Amsterdam

Nadat wij het product van je hebben ontvangen zullen we de situatie bekijken en je op de hoogte houden van de retourstatus.